Skip to content

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

General information

Von Kryt. ApS
Ths R Segelckes Vej 4B
9800 Hjørring

CVR: 42 21 66 23
Mail: info@poulankerbech.dk
Telefon: +45 40 89 24 18

Betaling

Von Kryt. ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Betaling bliver først trukket på din konto når varen afsendes jf. købeloven.

Von Kryt. ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Der opkræves ingen gebyrer ved brug af Dankort, Visa, Visa Dankort og Visa Electron. Betaler du med internationale betalingskort, opkræves et betalingsgebyr på 1,50 % for dansk udstedte kort og 3,75 % for udenlandsk udstedte kort.

Levering

Prints afsendes fra vores lager 2-4 hverdage efter at ordren er modtaget til nærmeste pakkeshop eller levering med omdeling.

Fragtpriser

Levering til valgfri pakkeshop i Danmark: 39 kr. Gratis fragt til valgfri pakkeshop ved køb over 800 kr.
Levering med omdeling i Danmark: 49 kr. Gratis fragt med omdeling ved køb over 1600 kr.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af varen fra købers side.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage, så varen fremstår som ny ved modtagelsen, så vi har mulighed for at sælge den til en anden. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

Reklamationer og retur sendes til:

Von Kryt. ApS
Ths R Segelckes Vej 4B
9800 Hjørring
Att: Felicia Bech Lillelund

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bliver det pågældende beløb refunderet til det betalingskort som blev brugt til at gennemføre ordren.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på poulankerbech.dk. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du senest 14 dage efter modtagelsen af din ordre, oplyse os herom på e-mail info@poulankerbech.dk. Omkostninger til returnering afholdes af dig selv. Varen skal leveres tilbage, så den fremstår som ny ved modtagelsen. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du rette henveldelse til info@poulankerbech.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Privatlivspolitik

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Von Kryt. ApS, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart.

Persondatapolitik

Når du handler på poulankerbech.dk, skal du afgive oplysninger så vi kan gennemføre din bestilling. Du bliver bedt om at oplyse:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Kortoplysninger
  • Leveringsadresse

Vi bruger SSL (secure socket layer) i forbindelse med overførsel af al information. Af sikkerhedsmæssige årsager undlader vi at gemme dine betalingsoplysninger i vores database.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Gennemførelse af din bestilling. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sende dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er afsendt samt sende varen ud til dig.

Kundeservice/reklamationer. Hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny.

Markedsføring. Vi anvender dine data til at sende nyhedsbreve til dig på mail, men kun såfremt du har givet samtykke hertil.

Hvem får adgang til dine oplysninger?:

For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn, adresse og tlf. nr. til vores fragtfirma.

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data (vores webudbyder) for at kunne behandle din ordre og overholde lovgivningen. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis dine oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@poulankerbech.dk.

I henhold til Bogføringsloven, er vi pålagt at gemme dine købsdata i fem år.

Kurv
Back To Top